William Hill, spelsajten som erbjuder dig ett stort spelutbud online

Via William Hill online kan spelare ta del av diverse spel som fotboll samt hästkapplöpning. De har ett omfattande spelutbud fylld med olika sporter som spelare runt om i världen kan förse sig med. William Hill är ett vadslagningsbolag som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började växa allt mer efter att de under år 2008 började ta emot spel för £15 miljarder.

William Hill

Efter att William Hills spelbutiker börja expandera och bli allt mer eftertraktade, beslutade spelbolaget att också börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning via nätet, tillsammans med likadan service som har gjort dem till det populära spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare flertalet populära sporter såsom häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är även unika genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video samt ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls som kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare också poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har dessutom väsentliga artiklar om deras olika tillgängliga sporter tillsammans med speltips samt podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

Börja spela hos William Hill

För att kom igång och spela hos William Hill och få del av den underhållning som gör den till en av de mest uppskattade spelsajter på nätet, ska man inleda med att registrera sig på deras webbsida. Att göra ett konto är enkelt och kan fixas genom att man bara fyller i sin bank samt kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbplats.

När registreringen är avklarad samt blivit godkänd, kan man som nybliven spelkund göra sin första insättning och kom igång och spela det spel man önskar. En insättning är okomplicerat att göra och man kan tillämpa sig av bland annat följande medel:

  • Maestro
  • personlig check
  • VISA
  • Neteller
  • Moneybookers
  • Solo
  • Paypal
  • MasterCard.

William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för enbart 10p, vilket motsvarar drygt 1 sek och upp till högst £2,000. Hos William Hill kan spelare spela på exempelvis vad ens match antal hörnor kommer att vara, resultat, hel samt halvtidsresultat, antal mål, gula samt röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora eller vinna en match. Detta gäller för de mesta sporter som William Hill har öppna för sina spelare.

 William Hills bonusar och erbjudanden

Hos William Hill kan spelare erhålla chansen att kamma hem rejäla vinster, särskilt med hjälp av de sport betting kampanjer som erbjuds.

En av dessa kampanjer innefattar hästkapplöpningar i både Irland samt Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man garanterad att få de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en förmån som innehar ett värde på £20 till £400, vid spel såsom skicklighetsspel alternativt i deras bingo och poker avdelningar.

Behöver du assistans eller önskar veta mer om William Hill och deras erbjudanden och bonusar, är det enbart att kontakta deras kundtjänst eller läsa online på deras webbplats. Kolla också bingobonusar här.Man kan kontakta deras kundtjänst via antingen chatt, telefon eller live-chatt, dagligen. Bortsett från att erhålla assistans eller ytterligare upplysning om William Hill, kan man även placera spel eller erhålla ytterligare information om de diverse spelalternativ och sporter som finns. Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudanden samt underhållning.