Bli miljonär på en skraplott online

Att köpa skraplotter online blir allt vanligare. Flera är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig peng och hålla drömmen om ekonomisk frihet vid liv. Alla kanske inte skrapar lotter i förhoppning om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om.

Trisslotter online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler nya lotter. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är å andra sidan mindre. De flesta av oss kan undvara någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

Klassiska trissloter

När man spelar trisslotter på klassiskt vis så köper man främst en lott eller två (eller fyra!) hos sitt spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en liten ceremoni vid skrapningen. En del skrapar rutorna omsorgsfullt  tills allting av det översta skrapskiktet är helt borta, medan andra krafsar fram siffrorna i ett huj för att så kvickt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott online så missar man själva skrapandet. Datorn utför jobbet åt en men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt alla samtidigt. Man slipper dessutom sitta och gå igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar ifall man vann.

Köpa skraplotter online

Man kan köpa skraplotter online på ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många skilda sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att granska vinstodds, vinstplan och såklart lottpris innan man köper skraplotter online.

När man drömmer om ett liv som ekonomiskt oberoende är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man lite gammaldags så kanske man tycker om ritualen att promenera ner till spelombudet en viss veckodag för att köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual och hoppas att man en vacker dag kommer att få högsta vinsten, eller i alla fall vinna hyfsat mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha tillgång till skraplotter online där man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där. Man behöver inte lämna hemmet och i fall man vinner så får man automatiskt in vinsterna på sitt konto.

Ha kontroll på sitt spelande

När det gäller alla former av spelande är det viktigt att man har kontroll på sig själv. Att spendera småsummor på lotter kan verka harmlöst, men ifall speldjävulen får grepp om en så blir småsummor snabbt till stora summor. Den onda cirkel som uppstår när man alltid tänker att det är just nästa lott eller spelrunda innehåller storvinsten är farlig. Många människor hamnar i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att köpa en skraplott online då och då är självfallet ingen fara och att använda en bestämd spelsumma varje vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.