Håll dina drömmar vid liv och hoppas på att skrapa fram storvinsten genom en Trisslott

Det är många människor som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar samtliga som tycker om att spela trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som lockar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Tre Trisslotter

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har beslutat sig för att handla en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många har ritualer angående allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill hastigt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar bara precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE kan skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man likväl lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså flera annorlunda typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag genomföra på två annorlunda sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det aningen mer traditionella viset genom att promenera till ett spelombud och lägga pengar på fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av människor. Att skrapa trisslotter lockar dessutom fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är också en utmärkt gåva att skänka. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det utgöra en storvinst så kan det troligen kännas lite surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt och någonting man njuter av för sig själv. Flera par finner rejält nöje i att under helgen skrapa trisslotter tillsammans. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt och spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar.

Andra väljer att spela trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.