BetFred är för dig som gillar vadslagning

Fördelen med att spela hos BetFred, är att denna vadslagningssajt har två olika gränssnitt, BetFred Toolbar och Simple Bet som man kan använda sig av.

BetFred

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som tycker det är svårt att hitta event att spela på, bland alla som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper en spelare genom att ställa olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor får en spelare olika tips på matcher och odds som kan vara intressanta.

BetFred erbjuder många event

BetFred erbjuder spel på olika event från många länder världen runt och finns på 6 olika språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är väldigt enkelt och fräscht vilket gör det lätt för spelare att hitta rätt. BetFred är en sportbettingsajt som funnits länge i Skandinavien.

Vadslagningssajten har som mål att tillhandahålla odds som är konkurrenskraftiga på många olika sportevent på den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent Det finns något för alla spelare som vill spela på odds.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll  erbjuder BetFred mycket, såsom flera stora ligor i olika Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder bra odds på matcher i både lokala och små ligor.

Kom igång och spela hos BetFred

För att börja ditt spelande hos BetFred är det bara att registrera sig och öppna ett konto. Processen tar bara några minuter och man behöver bara fylla i lite information först. Sen kan man sätta in pengar på sitt spelkonto. Det finns fler metoder att göra en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers Skrill.

Minsta insatsen hos BetFred ligger på 1 kr ungefär och bestäms av vad växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen för spel hos BetFred bestäms av den maxvinst man får för det enskilda vadet  på t.ex. en match, vilket just nu ligger på 225 000 kr. Hos BetFred finns också en gräns för den summa man kan vinna per dag och vecka och den ligger just nu på 840 000 kr.

För dem som behöver assistans eller söker ännu mer information, finns BetFred support tillgänglig via live chatt, telefon och e-post. Supporten finns på flera språk och man kan kontakta dem genom mejl och chatt dygnet runt. Support via telefon är endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred innebär att man kan ta del av flera olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är en insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr. Den är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige och Danmark.

Det spelar ingen roll vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar, direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus måste du som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på 1.80 eller högre.

Ytterligare en fördel som spelare hos BetFred kan även ta del av är deras stöd vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig åtkomst till ditt spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare stor spelglädje online och har gjort så under lång tid.