Paf – ett av internets populäraste spelbolag

Paf – ett av internets populäraste spelbolag

Sedan 1999 har spelbolaget Paf erbjudit spel online. Förutom att tillhandahålla en lång rad av många roande vadslagningsalternativ, är Paf också känt för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Av de vinster som kommer från Pafs spelverksamhet används en stor del för att hjälpa och förbättra livet för många människor.

Paf

Paf spelbolag

PAF grundades 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har lång erfarenhet inom vadslagning. Det gagnar alla spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flertalet olika sportevent som tennis, golf, politiska event, motorsport, basket och fotboll.

Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotboll. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, gult och rött kort. Hos Paf är man garanterad action på alla händelser i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst nöjesspelare och de erbjuder ett stort utbud av olika vadslagningsgränser på många olika sporter.

För att börja spela hos Paf måste man först göra en insättning och detta kan lätt göras med olika metoder. Bland annat kan man använda sig av e-plånböcker via nätet som Neteller och Skrill. Det går även att göra insättningar med MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf kan ta del av olika erbjudanden som gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av dessa erbjudanden är World-Cup utmaningen där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar för minst 50 kr på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rolig vinst i form av en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har även haft erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare och ett av dessa var exempelvis vid tennisturneringen French Open.

För ytterligare information om Paf, olika sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på Paf webbplats alternativt kontakta kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt nya kunder mellan kl. 08:00-22:00. Pafs kundservicepersonal är effektiv, talar flera europeiska språk. De kan kontaktas via e-post om man föredrar detta alternativ. Chat och telefon går också bra.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella spelare och hobbyspelare, som kan ta del av alla bettingalternativ.