Nu för tiden är det genomförbart att skrapa lotter även på internet

Svenska lotter kan man handla antingen hos spelombuden som finns utspridda över landet alternativt online. Till exempel spelsajter som svenskaspel.se, svenskalotter.se alternativt bet365. Det finns många svenska lotter att selektera bland och de kan variera bland spelsajterna. De svenska lotter som finns hos spelombuden brukar vara av standardsort – Triss samt Tia.

Skraplotter online

Att spela på svenska lotter är en ordentlig spänningshöjare i vardagen, oavsett ifall man spelar med hjälp av fysiska svenska lotter, eller på virtuella lotter på webben. En del tycker att känslan av att skrapa fram sin vinst på en «riktig» lott är överlägsen och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler anser att lotterna online bidrar till exakt likadan känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett ifall man spelar på papperslotter eller lotter på webben.

Att spela på svenska lotter via webben är en marknad som utökas och växer för varje år som går. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för samtliga, när som helst och var som helst. Äldre personer kan utan stress sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en dyster stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott via webben.

Något som är angeläget att minnas när man ger sin in i spelvärlden – oavsett om man håller sig till onlinespel alternativt avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt vis – är att spela med måttlighet. Många drabbas enkelt av speldjävulen och tappar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till svåra skulder hos både släkt samt banker. Man tror lätt att den där vinsten blott är en enda lott ifrån – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter ska utgöra ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett bra sätt att hålla kontrollen.

De flesta som regelbundet spelar på svenska lotter drömmer såklart om att kamma hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden under 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just precis en tia och är därför 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel dessutom), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är ganska omfattande och någorlunda ofta händer det att man får tillbaka lottpriset. De rejäla drömvinsterna är å andra sidan inte speciellt många och man ska ha väldigt tur för att kamma hem dem. Det kan kännas som att det är en enkel sak att vinna en miljon, men i verkligheten är det oerhört få som gör det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna.

Det exponeras en hel del reklam för att attrahera oss att lägga pengar på svenska lotter. Vissa av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker t.e.x. inte på Triss, som är den populäraste av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».