En trisslott ger lite extra spänning i vardagen

En trisslott ger lite extra spänning i vardagen

Många drömmer om att trisslotten en vacker dag ska ge dem storvinsten. Somliga slutar aldrig att hoppas på en riktig skrällvinst och med en trisslott hålls den drömmen ständigt levande.

Trisslotter

Många har en veckotradition av att handla en trisslott eller två – eventuellt till helgen för att fira att jobbveckan är slut. Andra köper sin trisslott aningen mer sporadiskt. Vissa håller utkik efter tecken i vardagen som tyder på att man är tursam, vilket gör att man köper en trisslott.

Att lägga pengar på trisslotter innebär inget särskilt stort hål i plånboken om man begränsar sig till en trisslott då och då. Det finns dem som blir smått besatta av att köpa trisslotter och för vissa går det riktigt illa. Man bör därför göra upp med sig själv hur mycket pengar man tänker lägga på trisslotter varje vecka eller månad.

Att skrapa triss ska vara ett nöje

Att skrapa trisslotter bör ses som ett spännande nöje, för de som blir rika på triss är försvinnande få. Visst kan man drömma om storvinsterna, att få sitta där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i ett antal år, men man bör veta att chansen är mycket liten.

Att skrapa hem mindre summor på sin trisslott är emellertid förhållandevis vanligt och det är inte så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Därutöver kan en extra femhundrig till helgen kännas oerhört fint då och då.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart riktigt, men man förlorar heller intet på att inte spela. Huruvida man passar för att köpa och spela trisslotter beror på ens karaktär. Ifall man gillar spänning och chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske infinner sig en dag!

Alla sitter vi nog ibland och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor summa pengar. Resa? Köpa hus, eller kanske en båt? Investera? Betala av skulder? Ge bort pengar? Renovera huset? Fantasier har vi otaliga och det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott ibland hjälper oss att hålla drömmarna vid liv.

Det finns olika vinster på trisslotter, inte bara de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram rutor med både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där minsta vinsten är 50 000 kronor. En klövervinst innebär också att man får skrapa i direktsänd TV, men denna gång blir man garanterad en fast månadsvinst under ett antal år.

Att vinna 50 000 kronor i månaden i 25 år är den högsta vinsten man kan få på en trisslott och en dröm för många människor. Vem skulle inte vilja skrapa hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan köpa trisslotter hos sitt spelombud, eller skrapa virtuella lotter på spelsajter på internet.